15TotDunmore
DSCF0041

Dun Laoghaire.
13-7-09  We willen wel weer verder maar het weer laat het niet toe. Verwachtingen voor een nieuwe depressie houden ons tegen evenals de wind. Na 6 mile op de motor, en tegen wind, varen we hier binnen.

DSCF0055

Royal St. George Y. C.
We meren af bij de middelste van de 3 havens en krijgen van de club commondor toestemming om te overnachten, normaal moet je naar de grootste en duurste haven van Ierland. Hebben wij geluk liggen nu geld en genieten van alle club activiteiten om ons heen.

DSCF0052

Jeugd zeilen.
Zelden zo veel kinderen tegelijk bezig gezien met hun bootjes, wel 100 zeilboten van optimist tot draken staan er op de kant en er is veel activiteit.

DSCF0049
DSCF0050

Optimist.
Weer een paar kinderen helemaal gelukkig

DSCF0057

Vertrek Dun Laoghaire  15-7-09  Worden wakker om 6 uur met de misthoorn. Wachten nog even een uur. Om 7 uur worden de pieren zichtbaar en vertrekken we. Buiten komt de zon erdoor en varen we tussen de rotsen door naar het zuiden. De vroege vogels zijn al aan het zwemmen, wij hebben nog geen teen in het water gehad. 
De tocht van 36 mile,  motoren en zeilen we afwisselend. Om 13.00 u. liggen we aan de kade van Arklow om diesel te tanken.

Verder kijken (more) klik HIER