Clean up dive 2
85861988

Op 14 januari ga ik nog een keer naar de neuroloog voor het laatste gesprek. Er is nog wat onduidelijkheid over de medicijnen. De vervangende neuroloog had ze verlaagd maar dat niet aan mij verteld. De hogere dosis werkt niet goed met mijn andere medicijnen. Ik mag de lagere dosis blijven slikken, wel moet ik er nog een medicijn bij om het cholesterol te verlagen. Er is geen andere oorzaak gevonden dan de verhoogde bloeddruk. Hopelijk is het een eenmalig incident geweest en kom ik er goed vanaf.
Als ik me goed voel mag ik weer duiken !!!
Deze neuroloog duikt zelf ook en voorziet geen problemen!

dive friends - 1

17 januari is er een clean up duik bij de Dive Friends. Dit maal wordt er gedoken bij Karels Bar. Martin duikt mee en ik ga snorkelen langs de kant, daar heb ik al vele bierflesjes gezien.

dive Friends - 2

Dive Friends heeft meerdere afdelingen en deze keer valt de beurt aan de Yellow Sup. Voor ons vlak bij huis.

dive Friends - 3

Om 10 uur is de briefing en wordt er uitgelegd waar er gedoken wordt en wat de bedoeling is, al het vuil dat niet aangegroeid is door koraal en dat los ligt.

dive Friends - 4

Iedereen die meedoet wordt ingeschreven, krijgt een bonnetje voor de BBQ vanavond en een nummer voor de prijsuitreiking.Ik snorkel heel wat bierflesjes bij elkaar en kan bijna niet meer boven blijven door het gewicht.

dive Friends - 5
DSCF7960

Na de duik gaan we allemaal weer op de foto die later ook in de krant komt.

dive Friends - 6

Er wordt heel veel rotzooi van de zeebodem gehaald en niet alleen bierflesjes. Alle items zijn geteld en het duizelt een beetje van de aantallen.

 

DSCF8374

Na de BBQ worden de prijzen. Vorig jaar hadden we de 3e prijs en dit jaar krijgen we toch zomaar de eerste prijs uitgereikt. Een geďntegreerde duik computer.

dive Friends - 7

En hier doen we het allemaal voor. Ik bedoel de schoonmaak, niet de prijs!

Ga door naar de volgende pagina,
of ga terug naar de
vorige.