C & M op Curacao 1

Charles en Marjolein komen aan. De tassen worden uitgepakt en de boot puilt uit maar we hebben allemaal een plekje.

’s Avonds gaan we eten bij Rodeo, hier zijn we nog niet eerder geweest en spare ribs smaken overal wel. Maar nooit zo lekker als bij de Klos in Amsterdam.

De volgende dag gaan we op zoek naar een goede bekende van ons allemaal, een oud clublid van onze vereniging. Het valt niet mee om de straat te vinden, want in straatnamen zijn ze hier niet zo goed. Maar we willen toch wat van de omgeving zien zodat een weg meer of minder ook niet erg is.

We vinden de wijk en zelfs het huis. Marjolein heeft natuurlijk cadeautjes meegenomen van opa en oma in Nederland.
Zij missen hun dochter en kleinzoon natuurlijk vreselijk.

Na een kort bezoek gaan we weer op pad. Nummer 2 op de kaart. We rijden tot we niet meer verder kunnen want het meest zuidelijke gedeelte van Curaçao is particulier en mag je zonder toestemming niet betreden. We rijden over zand paden en hebben dan al snel een lekke band. Gelukkig worden we geholpen.

Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op de Tafel Berg.

Vanaf het Spaanse Water (nummer 3 op de map) zie je alleen maar de kaalslag van de berg in verband met de afgravingen. Dit jaar komen we niet op het Spaanse Water. Zolang Charles en Marjolein er zijn blijven we in Curaçao Marine liggen (nummer 1) tot we naar Bonaire gaan.

Als we genoeg gezien hebben gaan we naar Mambo Beach aan de zuid kust. (nummer 4) Niet om te zwemmen maar voor de bar en die heb je hier genoeg.

Ga door naar de volgende pagina,
of ga terug naar de
vorige.