Curacao-09

Het is er een rommeltje, waarschijnlijk een oude uitspanning. Maar de groen uitgeslagen water bron vinden we ook. Allerhande gootjes en slangen lopen ergens naar toe maar wij kunnen niet ontdekken waarheen?

We volgen de weg weer langs de noordelijke kust richting het oosten. Weer langs verschillende Boka’s, rotsen en cactussen.

En komen weer langs een klein gehuchtje met een paar huisjes.

Als we om 15.00 uur terug zijn in Willemstad om de pakking op te halen is hij ook werkelijk klaar en gaan we terug naar de boot, waar Martin de motor ruimte induikt om de warmte wisselaar weer in te bouwen.

Donderdag 22 oktober. Omdat we het weekend naar Bonaire willen gaan is het de moeite niet om voor die twee dagen nog naar het Spaanse water te gaan.
Vandaag gaan we naar het Christoffel Nationaal Park. Omdat we niet direct daarheen zijn gegaan zijn we te laat voor het hele park maar mogen we wel een gedeelte bezoeken.

Het landhuis bekijken we alleen van de buitenkant.

Het park beslaat een groot gedeelte van het noordelijk Curaçao.

Het park ziet er hetzelfde uit als de rest van de natuur op Curaçao maar het is hier schoon en zonder afval hopen. Hier kun je echt genieten van de natuur.

 

Het ziet er mooi uit zonder dat het te netjes is.

Ga door naar de volgende pagina,
of ga terug naar de
vorige.