More t.Dub 1
DSCF0365

Concert in de kerk.
We worden door noord Ieren uitgenodigd naar een concert van Mendelsohn te komen en daarna bij hen aan boord whisky te drinken. Het concert was prachtig en de whisky zeer gevarieerd. Waar proef je er zo veel op een avond?

DSCF0367

Van Mull naar Islay
3 julli. Vertrekken om 8,30 u. eerst motor zeilend tot Iona maar om de hoek trekt de wind aan van 4-5 en zeilen we tot de zuid-west punt van Rhinns of Islay en moeten we verder kruisen tot Port Ellen. Komen om 20.30 aan na een trip van 70 mills. 

DSCF0368

Minder kou
Nu zonder pet maar echt warm is het nog steeds niet op zee.

DSCF0369

Port Ellen.
9 jaar geleden lagen we hier nog voor anker in een ondiepe baai, maar nu zijn er echte drijvende steigers. Dit is het eiland van de whisky stokerijen maar wij willen door..

DSCF0373

Rathlin Island.
Het eiland waar we 9 jaar geleden zo vol van waren.

DSCF0374

Herinneringen.
Verwacht niet hetzelfde terug te vinden want het stelt vaak teleur zo ook hier.
Er is nog weinig van het oude en teveel nieuw. Nieuwe steigers, nieuwe huizen en heel veel toeristen die met bootladingen worden aangevoerd. De kroeg is leeg, ongezellig en geen live muziek vanavond!

DSCF0376

Bally castle.
Op naar het vaste land van Noord Ierland. Het is maar 5.7 mills en met de stroom dwars zijn we er zo. Het havengeld valt even tegen maar je mag er net zo veel gebruik maken van de wasmachine en droger als je wil en daar maken we even gebruik van.

Verder kijken (more) klik HIER