More t.Dub 2
DSCF0378

Werk te doen.
De nieuwe naaimachine komt goed van pas als er wat stiksels loslaten. Dan hoef je niet op zoek naar een zeilmaker en is het werk zo gedaan, zeker als de zon schijnt.

Dscf0380

Avond tij.
Als je geen zin hebt om s’ morgens vroeg te vertrekken dan neem je het avond tij, zeker als het dan niet meer regent en de zon heerlijk schijnt. Dan kun je ook genieten van een mooie zon ’s ondergang. We vertrokken om 17.00 u en meerde af in Carrickfergus om 23.30 u.

DSCF0005

Carrickfergus.
Weer een nieuwe haven en wel twee nachten voor de prijs van een en zeker goedkoop als je de nacht van aankomst niet betaald, hadden ze maar moeten reageren toen we opriepen.

DSCF0001

Hoofdbreeksels.
Het valt niet mee zo’n website te maken zeker niet als je niet zo goed om kan gaan met de computer. Gelukkig hebben we een goede helpdesk maar die zit wel in Holland. Omdat dit de laatste haven in G.B. is willen we zo veel mogelijk internet werk weg hebben en dus blijven we nog een dag liggen.

DSCF0002

Geestrijk vocht.
Bij het bestuderen van de gebruiksaanwijzing van een nieuw foto toestel heb je wel een drankje nodig. Mart moet het toch al doen zonder zijn ketel 1, die Bertie in Woudsend liet staan.

DSCF0007

Mooi dagje.
Maar nog steeds niet erg warm.

DSCF0013

Howth.
Lange dag zeilen, van 6.30 u. tot 21.30 u. met alle zeilen erbij of de motor aan.
Van de 92 mills  kregen we er 7 cadeau we bleven de hele trip stroom mee houden.

Verder kijken (more) klik HIER