More t.Dunm 1
DSCF0056

Arklow.
Het weer zit ons niet mee, zo snel als het ging aan het begin van de trip zo langzaam gaat het nu. De ene depressie na de andere dendert over ons heen met veel regen en tegen wind. Ook in Arklow liggen we weer een paar dagen verwaaid. Gelukkig zijn er zomer feesten en op zondag maken we met de trein een trip langs de kust en zien we de zee van de andere kant. Morgen hopelijk weer zeilen.

DSC_0005

Naar Kilmore Quay.
18-7-09 We vertrekken om 7.15 u. Kunnen gelukkig zeilen, soms zelfs met een knik in de schoot en een extra voorzeil tot Rosslare de zuidpunt van de Ierse zee. Maar altijd als je denkt dat je ruimer kunt gaan varen als je een kaap om komt is de wind recht op de kop en moeten we de laatste 14 mile op de motor met de stroom tegen.
Om 17.15 u. kunnen we afmeren in een box die de “Jager” al voor ons geregeld heeft.

DSCF0060

Jager

DSC_0003

Blue’s
Koopmansen onderweg
Het is altijd weer leuk om de krachten te meten en we konden het aardig bij benen. Pas op het laatst moesten we het afleggen en zeker op de motor bleven we ver achter.

DSCF0075

Jacques en co.
Wie van de twee weten we niet maar hij vermaakt de hele haven en het is ook hier heel druk i.v.m. de feesten. ’s Avonds genieten we van gekochte kreeften samen met de “Jager”s

Verder kijken (more) klik HIER