Colombia Isl.Rosario2

Je hebt hier met recht een water bar. Er is een hele serie parasols met bladerdak en de boten ankeren hier met de kont naar de parasol.

Het is een vreemd gezicht, die boten en al die mensen in het water.

En het feest begint al in de morgen.

En wie niet in het water wil borrelen er is ook plek op het eiland. Je kunt wel zien dat iedereen hier vakantie heeft en de drukte van Cartagena willen ontvluchten. Dan maar hier de drukte!!

Wij zoeken een rustiger plekje en gaan naar de overkant van het baaitje. Daar is een hotel met een bar en we raken daar heel gezellig aan de praat met een familie die hier op vakantie is. Gelukkig kan de dochter als tolk werken, want vader wil alles van ons weten, vooral hoe we zijn land vinden.

Na een paar dagen verlaten we Baru weer en gaan naar het volgende eiland.

Hier is het een stuk een stuk rustiger en genieten we weer van de rust.
Ook hier gaan we een drankje drinken in een hotel dat verscholen ligt tussen de bomen. Helaas worden we wel helemaal lek gestoken, zelfs Martin heeft deze keer last van de jeuk. De anti jeuk zalf uit Curacao komt zeer van pas, hopelijk hebben we genoeg!!!

7 januari verlaten we ‘s morgens vroeg de ankerplaats. Omdat ik te druk ben met foto’s maken let ik niet op waar ik vaar en ja hoor op een ondiepte en Martin had nog zo gewaarschuwd welke koers ik moest varen. Niet alle vrouwen kunnen twee dingen tegelijk. Een goed begin van deze tocht van toch weer twee dagen.

Ga door naar de volgende pagina,
of ga terug naar de
vorige.